Ungdom Dricker Oboy I Soffa (2)

Nu kan du samla bopoäng från 16 år

Alla föräldrar vet hur fort tiden går. Småttingarna som nyss lärde sig gå, började vips i skolan och i nästa ögonblick är någon annan nummer ett. Oavsett var i "växa upp"-karusellen du befinner dig, är det en bra idé att börja samla bopoäng. Och nu är det alltså möjligt redan från 16 år.

För att börja samla bopoäng och så småningom kunna söka våra lediga lägenheter behöver din ungdom vara registrerad på Mina sidor.

Rikshems bostadskö

Att samla bopoäng hos Rikshem kostar ingenting och registreringen är öppen för alla som fyllt 16 år. Så snart registreringen är klar börjar bopoängen rulla in. Ju fler insamlade bopoäng, desto större chans att få den där drömlägenheten när den väl dyker upp. Ja, när ni båda är redo att ta steget så klart.

Observera att det bara går att registrera sig en gång med samma e-postadress.

Här finns våra lägenheter

Rikshem äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i:

  • Luleå, Umeå och Östersund 
  • Uppsala, Knivsta och Västerås 
  • Linköping, Norrköping och Nyköping 
  • Jönköping, Halmstad, Ale och Kalmar 
  • Storstockholm (Sigtuna, Märsta, Upplands Väsby, och Södertälje) 
  • Malmö och Helsingborg

Regionala bostadsköer

Lägenheterna i Malmö, Storstockholm (Södertälje, Sigtuna, Märsta och Upplands Väsby) och Uppsala/Knivsta hyrs ut via regionala bostadsköer. De har sina egna kösystem - Boplats Syd, Bostadsförmedlingen i Stockholm och Uppsala bostadsförmedling.

Tonårstjej I Hall (1)

Hej tonåring!

Även om vi kanske misstänker att det är någon av dina vårdnadshavare som läser det här, så går det så klart alldeles utmärkt för dig själv att registrera dig för att samla bopoäng. Välkommen!

Registrera dig hos Rikshem