Tonåring Sitter Vid Datorn

Nu blir det enklare att logga in på Mina sidor

Nu kan du logga in på Mina sidor med BankID. Ett sätt att förenkla, då du slipper komma ihåg inloggningsuppgifter och lösenord. Om du föredrar att fortsätta logga in som tidigare går det också bra!

På startsidan av Mina sidor kan du logga in på två sätt, Mobilt BankID eller Lösenord. Klicka på det alternativ som passar dig bäst. Du behöver inte göra någonting för att det nya inloggningssättet ska fungera. BankID identifierar dig som användare.

Bor du inte hos oss i dag, men söker nytt boende, bilplats eller förråd? Börja med att registrera dig som ny sökande. Därefter kan du välja att logga in med lösenord eller BankID.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss!

Familj Kök

Mina sidor

På Mina sidor kan du som är hyresgäst eller bostadssökande hos oss enkelt utföra dina ärenden. Du har möjlighet att se dina hyresavier och felanmäla sådant som gått sönder i din lägenhet. Du kan också anmäla intresse för lediga lägenheter.

Logga in på Mina sidor
Mamma Dator

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var tolfte månad. Det sker automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Registrera dig