Rikshem erbjuder lokaler för samhällsservice

Lokaler där det bedrivs olika typer av samhällsservice kallar vi för samhällsfastigheter. Det kan handla om verksamheter inom vård och omsorg, äldreboende, gruppboende och skolor. Samhällsfastigheter är en viktig del, ett eget affärsområde, inom Rikshems verksamhet.

I samarbete med kommuner runt om i Sverige utvecklar vi bland annat moderna och ändamålsenliga äldreboenden. Vår ambition är att erbjuda fastigheter som är attraktiva för de boende och anpassade för verksamhetens behov. Vi har även fokus på att skapa långsiktigt hållbara fastigheter.

Läs mer om några fastigheter som vi är lite extra stolta över

Kalkstenen 1 9

Vänskapens väg i Kalmar

Boendet är väl genomtänkt med de äldres välbefinnande i fokus och den fina byggnaden är uppförd med hållbara materialval.

Vänskapens väg
Harplinge (3) (2)

Prisat äldreboende i Harplinge

Harplinge äldreboende i Halmstad vann 2022 den internationella utmärkelsen ELCA Trend Award.

Harplinge äldreboende
8050378 7 328 17 Photo Print

En ovärderlig gemenskap

De boende på Bikupan har tillgång till gemensamma lokaler som matsal, gemensamhetsrum, gym och tv-rum. Här finns också en stor och härlig trädgård.

Bikupan trygghetsboende
Sällskapsspel Senior Tillsammans (1)

Generationer möts i Upplands Bro

I möten mellan barn och äldre sker ett värdefullt utbyte. Förskola Kristallen och äldreboendet i Upplands Bro är ett exempel på verksamheter som skapar möten mellan generationer.

Förskolan i Upplands Bro
Jonkoping Samhällsfastighet

Lediga lokaler

Letar du efter en ledig lokal för din verksamhet eller organisation. Här hittar du en beskrivningar och kontaktuppgifter för de lokaler som är lediga hos oss på Rikshem just nu.

Lediga lokaler just nu