Generiska Bilder inflyttning par

Rikshem i Storstockholm

I Sveriges huvudstad Stockholm med omnejd, så kallat Storstockholm, har Rikshem fastigheter i flera kommuner.

Rikshems bestånd i Storstockholm består nästan till hälften av samhällsfastigheter, främst i de södra delarna och särskilt i Nacka. Bostadsfastigheterna erbjuder ett stort antal lägenheter samtidigt som vi strävar efter att bygga mer i Stockholmsområdet. 

Hyra lägenhet i Solna

De blå arkitektritade höghusen i Hagalund i Solna kallas i folkmun för Blåkulla. Här har Rikshem ljusa och välplanerade lägenheter med en utsikt som slår det mesta i Stockholms närhet. Många lägenheter har fri utsikt mot Haga-Brunnsviken eller in mot Stockholm. Läs mer om Rikshems lägenheter i Solna

Rikshems bostäder på Hagalundsgatan hyrs ut via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Samhällsfastigheter i Nacka

Rikshem äger och förvaltar fastigheterna medan hyresgästen ansvarar för den verksamhet som bedrivs i respektive fastighet. Verksamheten kan exempelvis vara äldreboende, förskolor eller skolor. Läs mer om Rikshems samhällsfastigheter i Nacka.

Seniorboende i Huddinge

Alldeles intill Långsjön i Segeltorp, Huddinge, ligger vårt seniorboende Långsjöbo. Rikshem erbjuder 63 trivsamma lägenheter med handikappanpassade badrum och god tillgänglighet. Det här är ett boende för dig som vill ha lite mer. Här har du tillgång till sällskapsrum, gemensamt kök, gym och bastu. Läs mer om seniorboendet Långsjöbo.

Kontakta Rikshem i Stockholm/Solna

Box 307
101 26 Stockholm

Boende i Hagalund tillhör förvaltningsområdet Södertälje.

Avvikande öppettider under juli månad 2024: torsdagar klockan 13.00-16.00 (ej tisdagar).
Besökstider tisdagar klockan 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.sodertalje@rikshem.se

Solna