Generiska Bilder inflyttning par

Rikshem i Storstockholm

I Sveriges huvudstad, så kallat Storstockholm, har Rikshem fastigheter i flera kommuner.

Rikshems bestånd i Storstockholm består nästan till hälften av samhällsfastigheter, främst i de södra delarna och särskilt i Nacka. Bostadsfastigheterna erbjuder ett stort antal lägenheter samtidigt som vi strävar efter att bygga mer i Stockholmsområdet. 

Lägenheter i Solna

De blå arkitektritade höghusen i Hagalund i Solna kallas i folkmun för Blåkulla. Här har Rikshem ljusa och välplanerade lägenheter med en utsikt som slår det mesta i Stockholms närhet. Många lägenheter har fri utsikt mot Haga-Brunnsviken eller in mot Stockholm. Läs mer om Rikshems lägenheter i Solna

Rikshems bostäder på Hagalundsgatan hyrs ut via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Samhällsfastigheter i Nacka

Rikshem äger och förvaltar fastigheterna medan hyresgästen ansvarar för den verksamhet som bedrivs i respektive fastighet. Verksamheten kan exempelvis vara äldreboende, förskolor eller skolor. Läs mer om Rikshems fastigheter i Nacka.

Seniorboende i Huddinge

Alldeles intill Långsjön i Segeltorp, Huddinge, ligger vårt seniorboende Långsjöbo. Rikshem erbjuder 63 trivsamma lägenheter med handikappanpassade badrum och god tillgänglighet. Det här är ett boende för dig som vill ha lite mer. Här har du tillgång till sällskapsrum, gemensamt kök, gym och bastu. Läs mer om seniorboendet Långsjöbo.

Kontakta Rikshem i Stockholm/Solna

Box 307
101 26 Stockholm

Boende i Hagalund är välkomna för besök på lokalkontoret i Arlandastad.
Adress: Pionjärvägen 25

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.sodertalje@rikshem.se

Solna