20221123 4830

Jobba hos oss

Vi är stolta över att ha korta beslutsvägar och en dynamisk arbetsmiljö. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Som ett värderingsstyrt bolag arbetar vi efter ENA som består av värdeorden Engagerade, Närvarande och Ansvarstagande. På Rikshem tar vi både ett stort socialt ansvar och ansvar för miljön.

Rikshem kännetecknas av att vi tror och litar på våra medarbetare, och vågar låta medarbetare testa. Det bidrar till att vi har ett starkt medarbetarengagemang och en organisation som fortsätter att utvecklas och expandera.

För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas och mår bra. Därför satsar vi bland annat på kompetensutveckling och friskvård.

Vi kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang

Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Vi erbjuder dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang

Vi strävar efter ökad mångfald och i våra rekryteringar söker vi medarbetare som kan bidra med nya perspektiv och värdesätter olikheter.

Medarbetare Rikshem

Lediga tjänster

Våra lediga tjänster hittar du på vår karriärsida jobb.rikshem.se, välkommen med din ansökan!

Karriärsidan