Luleå Porsön Docentvägen 1 155 3

Rikshem i Luleå

Luleå är en av Sveriges nordligaste städer. I Rikshems lägenheter bor du nära både hav, natur och stadens centrum. Luleå växer och Rikshem utvecklar långsiktigt hållbara områden genom ett helhetsperspektiv. I Luleå förmedlas våra lägenheter via Rikshems egen kostnadsfria bostadskö.

Vill du hyra en lägenhet i Luleå? Registrera dig som bostadssökande på Mina sidor och sök ditt framtida boende. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Registrera dig redan idag.

Välkommen på visning!

Nu har du möjlighet att en trea om 88 kvm på Tuna. Vi bjuder in till visning måndag den 15:e april mellan klockan 17:00-19:00 på Tunastigen 11. 

Välkommen att se våra moderna lägenheter som nyligen renoverats.

För mer information om lägenheterna se ledigt just nu.

Hyr kontorslokal i Luleå

I Luleå har Rikshem, förutom bostäder och samhällsfastigheter, även kontorslokaler. Lediga lokaler publiceras under Lediga lokaler. Lokalerna ligger oftast i anslutning till våra bostadshus och passar mindre verksamheter.

Våra samhällsfastigheter

På ett flertal platser runt om i Luleå har vi ett antal stöd- och vårdboenden. Våra vårdboenden ligger i områden som är lugna och naturnära. Här bor du med närhet till grönområden, kommunikationer och butiker. Platserna till dessa boenden förmedlas av Luleå kommun.

Rikshems bostadsområden i Luleå

I Luleå behöver du inte välja mellan citypuls och natur eftersom du enkelt kan ta dig nästan överallt med cykel eller lokaltrafik.

Kontakta Rikshem i Luleå

Gammelstadsvägen 19 D
973 34 Luleå

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.lulea@rikshem.se

Luleå Porsön Assistentvägen 8 370 1