Uppsala Fyrisån

Rikshem i Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. I Uppsala är det nära till mycket, och här hittar du såväl Fyrisån, Uppsala domkyrka och Sveriges äldsta universitet. Här har Rikshem ett stort utbud av hyresrätter, studentboenden, ungdomslägenheter samt vård- och stödboenden.

Vill du flytta till Uppsala eller Knivsta? Våra lägenheter i Uppsala och Knivsta hyrs ut via den regionala bostadskön Uppsala Bostadsförmedling. Här hittar du Rikshems lediga lägenheter i Uppsala.

Rikshems studentlägenheter i Uppsala

Funderar du på att studera i Uppsala eller har du redan kommit in på din utbildning? I Uppsala har Rikshem studentlägenheter som kan hyras av dig som är heltidsstuderande på universitet, högskola eller motsvarande. Läs mer om Rikshems studentbostäder

Naturnära vård- och stödboenden

På ett flertal platser runt om i Uppsala har Rikshem ett antal vård- och stödboenden. Boenden i lugna och naturnära miljöer med närhet till grönområden, kommunikationer och butiker. Platserna till dessa boenden hyrs ut och förmedlas av Uppsala kommun.

Ungdomslägenheter i Uppsala

Det kan vara extra svårt för ungdomar att komma in på bostadsmarknaden. Därför kan du som är mellan 18-25 år söka en ungdomslägenhet - en vanlig lägenhet fast mindre. Rikshems ungdomslägenheter i Uppsala hyrs ut via Uppsala Bostadsförmedling.

För att få hyra en ungdomslägenhet av Rikshem krävs att du ska vara mellan 18-25 år vid söktillfället. Det finns ingen åldersgräns för hur länge du får bo kvar i lägenheten.

Rikshems områden i Uppsala

Kontakta Rikshem i Uppsala/Knivsta

Gränbystaden
Marknadsgatan 5N
754 45 Uppsala

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.uppsala@rikshem.se

Uppsala Fyrisan DSF5966 (1)