Uppsala Fyrisån

Rikshem i Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. I Uppsala är det nära till mycket, och här hittar du såväl Fyrisån, Uppsala domkyrka och Sveriges äldsta universitet. Här har Rikshem ett stort utbud av hyresrätter, studentboenden, ungdomslägenheter samt vård- och stödboenden.

Vill du flytta till Uppsala eller Knivsta? Våra lägenheter i Uppsala och Knivsta hyrs ut via den regionala bostadskön Uppsala Bostadsförmedling. Här hittar du Rikshems lediga lägenheter i Uppsala.

Rikshems studentlägenheter i Uppsala

Funderar du på att studera i Uppsala eller har du redan kommit in på din utbildning? I Uppsala har Rikshem studentlägenheter som kan hyras av dig som är heltidsstuderande på universitet, högskola eller motsvarande. Läs mer om Rikshems studentbostäder

Naturnära vård- och stödboenden

På ett flertal platser runt om i Uppsala har Rikshem ett antal vård- och stödboenden. Vi erbjuder boenden i lugna och naturnära miljöer med närhet till grönområden, kommunikationer och butiker. Platserna till dessa boenden hyrs ut och förmedlas av Uppsala kommun.

Ungdomslägenheter i Uppsala

Det kan vara extra svårt för ungdomar att komma in på bostadsmarknaden. Därför kan du som är mellan 18 och 25 år söka en ungdomslägenhet - en vanlig lägenhet fast mindre. Rikshems ungdomslägenheter i Uppsala hyrs ut via Uppsala Bostadsförmedling.

För att få hyra en ungdomslägenhet av Rikshem krävs att du ska vara mellan 18 och 25 år vid söktillfället. Det finns ingen åldersgräns för hur länge du får bo kvar i lägenheten.

Rikshems områden i Uppsala

Kontakta Rikshem i Uppsala/Knivsta

Gränbystaden
Marknadsgatan 5N
754 45 Uppsala

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.uppsala@rikshem.se

Uppsala Fyrisan DSF5966 (1)