Hasseln 4 Övre Torekällgatran Södertälje

Södertälje centrum

När du bor i centrala Södertälje har du nära till allt och inte minst till stans mysiga centrum. Här finns bland annat köpcentret med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceföretag. I centrum arrangeras ofta aktiviteter för hela familjen.

Rikshems fastigheter i centrala Södertälje är byggda på 1940-, 50- och 60-talen. Samtliga fastigheter har genomgått omfattande renoveringar, vilket innebär att du har ett tryggt och säkert boende.

Hyra lägenhet och bo i Södertälje centrum

I Södertälje har du aldrig tråkigt. I centrum bjuds det ofta på flera aktiviteter och det finns många mötesplatser som kaféer och restauranger. I köpcentret finns ett stort utbud av butiker, service och serviceföretag. Runt området i centrum finns många fina promenadstråk. Södertälje kanal rinner tvärs genom staden och skapar en naturnära känsla var du än befinner dig. Tom Tits experiment är en av de stora attraktionerna som lockar människor från när och fjärran. Ett annat populärt utflyktsmål är Sydpoolens familje- och äventyrsbad.

Kommunikationerna till och från Södertälje via pendeltågsstationen Södertälje C är utmärkta. Från Södertälje C avgår också tåg ut i landet.

Hyr lägenhet i Södertälje

Rikshems lägenheter i centrala Södertälje hyrs ut via Stockholms stads bostadsförmedling. Läs mer och ställ dig i kön på bostad.stockholm.se. Du kan även kontakta bostadsförmedlingen via telefon 08-785 88 30.

 • Oxbacksgatan 14, S:ta Ragnhildsgatan 30

  Oxbacksgatan 14, S:ta Ragnhildsgatan 30

  Skorpionen 6
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1960
  Antal lägenheter
  7

 • Täppgatan 14, Täppgatan 12 A-B, Täppgatan 10 A-B

  Täppgatan 14, Täppgatan 12 A-B, Täppgatan 10 A-B

  Spettet 2, Spettet 3, Spettet 4
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1957
  Antal lägenheter
  51

 • Övre Torekällgatan 21 A-B

  Övre Torekällgatan 21 A-B

  Hasseln 4
  Hyresrätter
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  32
  Lägenhetsstorlek
  1 - 4 rum och kök

 • Parkgatan 8

  Lönnen 3
  Samhällsfastigheter
  Antal lägenheter
  97
  Lägenhetsstorlek
  1 rum och kök

 • Kringelvägen 1

  Ollonborren 7
  Samhällsfastigheter
  Antal lägenheter
  11

  Vårdboende